Hekwerk langs de snelweg voor Rijkswaterstaat

Hiernaast ziet u hekwerk dat wordt geplaatst op viaducten en bruggen langs de snelweg. Deze hekken worden door onze opdrachtgever gedemonteerd en bij ons afgeleverd. Wij stralen en coaten het hekwerk in 3 lagen verf van ongeveer 250 micron in totaal, waarna het weer wordt teruggeplaatst. Dit hekwerk is te zien langs de A6 en de A27.

Landingsvaartuigen voor de marine

In 2009 zijn we begonnen met het eerste landingsvaartuig voor de Koninklijke Marine. In december 2010 zal de laatste van in totaal 12 landingsvaartuigen door ons onder handen worden genomen. Wij stralen deze vaartuigen en zetten ze in de primer, waarna onze opdrachtgever de camouflagekleuren zal aanbrengen.

Domes voor Offshore

Domes worden gebruikt ter bescherming van afsluiters diep in de zee. Deze dome was te groot om ineens naar binnen en buiten te rijden. Wij moesten deze dus in delen stralen en coaten. Nadat de delen aan elkaar waren gelast hebben we de laatste plekken ter plaatse bij onze opdrachtgever nog gestraald en in de verf gezet.

Aanlegsteigers voor veerdienst
Harlingen-Terschelling

Deze steigers liggen in Harlingen bij de aanlegplaats voor de veerdienst Harlingen-Terschelling. Deze steigers zijn in opdracht van de provincie Friesland gestraald en gespoten. Gezien de lengte van de steigers was speciaal transport nodig om de opgeknapte steigers op plaats van bestemming te krijgen.

Containers voor Swire Oilfield Services

Hier ziet u containers die offshore worden gebruikt. Vanwege het feit dat de containers op zee worden gebruikt is het noodzaak een goed verfsysteem toe te passen. Wij stralen de containers waarna eventuel reparaties plaatsvinden. Uiteindelijk worden de containers gespoten in een 3-laags verfsysteem. Zo kunnen de containers met gemak weer een aantal jaren mee.

Hijsbalken

Deze hijsbalken worden gebruikt voor het zwaardere werk. Nadat wij het stralen en coaten van de balken hadden voltooid zijn ze voorzien van reclamestickers. Zoals u hier kunt zien is dat een mooi plaatje geworden.